IKON søger butiksindehaver til Tvis Køkkener

25/06 2015

Hvis du har lyst til at blive selvstændig, har du mulighed for at blive medlem af en kæde, hvor produktet er i top, prisen er attraktiv, og salgspotentialet er stort.

Vi er altså på jagt efter en person, som vil være herre i eget hus. Du får det fulde ansvar for butikkens drift, planlægning og daglige ledelse. Du er vild med at inspirere og rådgive kunderne. Du ved, hvad der skal til for at få ordrerne i hus. Du er engageret og udadvendt med en positiv indstilling.

Branchekendskab og erfaring med at sælge køkkener er en stor fordel. Du er købmand med stort drive og har økonomisk forståelse.

Tvis Køkkener har fingeren på pulsen og tilbyder kunderne individuelle løsninger til konkurrencedygtige priser inden for køkken, bad og garderobe. Kæden er kendetegnet ved et højt fagligt niveau både på sortiment og kvalitet.

Du får en kvalificeret sparring med kæden inden for områder som butiks-indretning, markedsføring, sortiment og uddannelse. Vores lokale i Sæby er særdeles velegnet, så du kan komme nemt, hurtigt og billigt i gang.

For yderligere informationer kontakt Carsten Nielsen, IKON, på telefon 3099 8174 eller cn(at)ikon-as.dk.