Leo vælger også IKON næste gang

08/10 2015

Ordene kommer fra Leo Mygind Jensen, som ikke er tvivl om, at hans næste byggeprojekt også bliver placeret trygt i hænderne på Carsten Nielsen, indehaver af IKON A/S.

Det er lidt over et år siden, at Leo Mygind Jensen fra Aalbæk besluttede at bygge nyt bryggers og udskifte det gamle fyr fra 1963. Han ringede til IKON A/S, fordi han havde gode erfaringer med firmaet i Sæby fra en tidligere ombygning.

- Carsten fandt en fin løsning - også med valg af nyt fyr og opvarmning af huset. Vi havde desuden et ønske om en udestue. Det blev dog helt anderledes, end vi havde forestillet os. Carsten byggede blandt andet i skæve vinkler, lavede et ekstra værelse, og et eksisterende værelse fik en ny funktion. Det endte også med, at vi fik nyt tag og ny isolering, fortæller Leo Mygind Jensen.

Han lægger ikke skjul på, at han er begejstret for Carsten Nielsens byggestil. Især IKON's flittige brug af zink tiltaler ham. Ved udestue-byggeriet blev der også anvendt eternit. Det er første gang, at IKON har valgt denne sammensætning.

IKON har tidligere bygget nyt køkken og bad i huset i Aalbæk. 

- Det gik også fint. Vi kom med vores idéer, hvorefter Carsten tegnede et forslag, så det blev endnu bedre, end vi forventede. Han ændrede blandt andet sammensætningen af fliser, husker Leo Mygind Jensen.

Bliver det alle gode gange tre med IKON, hvis du igen skal have bygget om?

- Det gør det helt sikkert. Jeg ringer også til Carsten næste gang. Han har en dejlig lun måde at sige tingene på. Det kan godt være, at vi sidder og pjatter lidt under møderne, men det ender altid med nogle tegninger, som er bedre end de idéer, vi havde, inden Carsten kom, siger Leo Mygind Jensen.