Carsten har tegnet to huse til Christina og Ulrich

26/08 2015
Familien Mellergaard glæder sig til at flytte ind i deres nye hus i Frederikshavn.

- Vi kender Carsten fra tidligere projekter og var ikke i tvivl om, at han både skulle tegne og bygge vores hus. Der kommer altid noget genialt ud af lommen, når Carsten går i gang med sin lyserøde farveblyant, griner Ulrich Mellergaard.

Parret har fundet en dejlig udsigtsgrund i Frederikshavn. Grunden ligger i et skrånende terræn, som indbyder til at bygge et hus i flere plan. Netop denne del var Christina og Ulrich dog uenige om. Det lykkedes Ulrik at overbevise Christina om, at der kun skulle bygges i ét plan.

- Typisk for Carsten kunne han godt mærke, at Christina ikke var helt tilfreds. Efter nogle dage præsenterede han os derfor for et nyt forslag, som tilfredsstillede os begge to. Han elsker at tænke kreativt og finde alternative løsninger, og det lykkedes også denne gang, siger Ulrich Mellergaard.

I 1996 tegnede og byggede Carsten Nielsen et hus i Bangsbostrand til Ulrich Mellergaards svigerforældre. Det gik så godt, at Carsten Nielsen også tegnede huset og var rådgiver, da Christina og Ulrich for 10 år siden byggede deres første hus på nabogrunden til svigerforældrene.

- Vi lavede meget af det selv, og med Carstens hjælp gik det fint, men denne gang har vi bedt IKON om at klare det hele. Carsten har tegnet huset med sin lyserøde farveblyant, og han har også ansvaret for byggeriet. Det er vi kanonglade for. Alt kører, som det skal, fortæller Ulrich Mellergaard.